Over Grondtoon

Brengt beweging, groei en bezieling in mens & organisatie

about-1

Grondtoon-coaching, individueel. 

Ik coach met respect, betrokken en met aandacht. Ieder mens heeft behoefte om gezien en gehoord te worden. Als u voldoening mist in uw dagelijks leven, bij persoonlijke- en relationele vraagstukken of als de ambities waar u van droomt niet waar maakt, bent u bij mij aan het juiste adres.

Waarom kies ik voor de naam 'Grondtoon'? De klank van het woord resoneert bij mij.  De 'o' is een lage bastoon: verbonden met de onderste chakra's.  Deze klank maakt het mogelijk om mij te verbinden met mijn 'wortels' van mijn bestaan. 

Als baby wordt je zuiver en puur geboren. In je kinderjaren hoor je echter gelijk woorden en uitdrukkingen van je ouders die jou een 'etiket' opplakken.  Met als gevolg: je past je aan. Het zuivere en pure is verdwenen. Hierdoor ga je vals klinken doordat je afwijkt van je originele toon en de tonen aanslaan die anderen voor je hebben bedacht. Deze tonen zijn niet van je zelf. Deze metafoor bracht mij op het idee om mijn praktijk 'Grondtoon' te noemen.

Omdat mijn passie ligt in beweging en BML gaat over het decoderen van de  beweegredenen van de mens, hoort hier  volgens mij  'dynamisch coach' bij. Zo is de naam 'Grondtoon-dynamisch coach' tot stand gekomen. 

Grondtoon Dynamisch Coach

01.

Visie.

Coachen is niet het goede willen doen, of iemand helpen of beschermen. Als we zo handelen zien we de ander als een object en zien we onszelf als edelmoedige en wijze mensen. Dit heeft niets met coachen te maken.
Lees meer

02.

Missie.

Mijn missie is jou te inspireren om THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF. Vanuit mijn eigen levenservaring gemixed met de diverse opleidingen, (zie CV) workshops en lezingen die ik sinds 1996 gevolgd heb, laat ik jou bewegen om tot je eigen inzichten te komen en dit op jouw uniek tempo. Jouw ritme bepaalt wanneer en hoe een stagnatie weer los komt om daar de energie vrij te laten stromen. Ik doe dit vanuit mijn hart en met bezieling.
Lees meer

03.

Wie ben ik.

Ik voel me een echte Zeeuwse. Een vrouw met een diversiteit aan kwaliteiten. Zoals verbinding maken, aandachtig aanwezig zijn, betrokken, relativerend en met humor. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan.  Daarbij ben ik me ook bewust van mijn valkuilen en minder ‘leuke kanten’. Het één kan ook niet zonder het ander.
Lees meer

04.

Waarom Grondtoon Dynamisch Coach

Tijdens de opleiding tot BML-coach werd mijn keus om coach te willen zijn heel duidelijk. Mezelf als instrument gebruiken. Dit had ik al vele jaren ervaren tijdens de workshops en avonden sacrale dans.  Omdat Liefde en eenheid universele krachten zijn. Als ik deze in mezelf ervaar, kunnen ze ten dienste aan de ander worden ingezet.
Lees meer

Zie voor alle activiteiten, data en praktische informatie: evenementen.

Lang Geleden...

Lang geleden….heb ik het diploma voor doktersassistente behaald en werkte ik in verschillende huisartsenpraktijken, GGD, Arbodienst en polikliniek.

2000

Sinds 2000 leid ik Sacrale- dansgroepen, (meditatieve dans) met veel plezier en bezieling.

2003

Sinds 2003 werk ik in ‘Zorg en Welzijn’: binnen de Maatschappelijke opvang: deels als Praktijkopleider (voor het coördineren van de leertrajecten van studenten) én als teamcoach.

2012

Daarna heb ik nog als middel tot verdieping van communicatie de NLP-Masteropleiding afgerond. In deze tijd wist ik al heel duidelijk dat mijn passie en mijn kwaliteit ligt in het verbinden van verbale- en nonverbale communicatie met elkaar.

2017

En 9 maart was het zover: Yes!! Diploma BML-Coach en BML-trainer zijn gehaald.

Yes!

Contact

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Houdt mij op de hoogte van nieuws.  Ja Nee

Onderwerp

Je bericht