Testimonials

Na een individuele BML-coaching:  'Door toepassing van BML voel ik me bevrijd van oude pijn waardoor het creëren volop is gaan stromen'.

Deelnemer na het volgen van een workshop BML:                                                          ‘Doordat ik zag dat mijn gebaar voor ‘hoop ’ werd nagedaan door de hele groep, had ik het gevoel gezien te worden. Dit was een mooie ervaring en versterkt mijn intentie tot ‘hoop’.

Na een individuele coaching:                                                                                               ‘Sinds deze coaching ben ik los van mijn minderwaardigheid en voel me overal gelijkwaardig aan de ander. Wat een bevrijdend gevoel! EN dit is blijvend….het ‘ebt’ niet weg’.

'Désirée heeft mij vanuit haar functie van teamcoach gecoacht toen we beiden bij dezelfde werkgever werkzaam waren. Ik heb haar ervaren als een coach die héél goed hoort wat er wordt gezegd en als reactie daarop de juiste vragen stelt om de gewenste info naar boven te halen.
Désirée weet altijd vanuit een positieve benadering naar zaken te kijken en dat overdraagt waardoor vertrouwen ontstaat dat dat wat je wil ook mogelijk is. Zij bezit de vaardigheid je te laten denken in kansen.
Het grote voordeel van het gecoacht worden door Désirée is het feit dat ze je gebruik laat maken van zowel je intellectuele, rationele, verbale vermogens als ook je non- verbale lichaamstaal, waardoor er meer kennis over jezelf én inzicht wordt gegenereerd.
Overtuigd beveel ik een coaching door Désirée aan.'

 

 

Vanuit de functie als praktijkopleider,

Mw. Sorgedrager heeft een zeer uitnodigende stijl van het leiden van een training. Ik ben zeer gecharmeerd van de wijze waarop zij de deelnemers heeft bewogen om een actieve bijdrage te leveren aan de training. Ik heb me geen moment verveeld of de dreiging gevoeld dat ik me zou kunnen gaan vervelen. En dat zegt voor mij veel.  Het is voelbaar dat mw. Sorgedrager een ervaren trainer is.

Vanuit de functie als praktijkopleider,

De trainer was zelf enthousiast en dat gaf een ontspannen sfeer tijdens de training. Er was veel ruimte voor eigen inbreng en ervaringen uit het werkveld. De trainer maakte hier op een fijne manier gebruik van.

Vanuit de functie als Praktijkopleider: ,

Depositphotos_19322997_original