Wie ben ik

Désirée Sorgedrager:

'Ik voel me een echte Zeeuwse. Een vrouw met verschillende kwaliteiten. Zoals verbinding maken, aandachtig aanwezig zijn, betrokken, relativerend en humor. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan.  Daarbij ben ik me ook bewust van mijn valkuilen. Kracht en kwetsbaarheid zijn 2 delen die elkaar in evenwicht houden. Het één kan ook niet zonder het ander.

Van kinds af aan houd ik van muziek en heb ik een passie voor de dans. Dans is altijd als een rode draad door mijn leven gegaan. Het geeft me veel plezier en brengt mij in een andere dimensie en in diepere lagen in mezelf.

IMG_0009

En nog! Want de 3-jarige opleiding tot ‘Sacred-dance’-docent is een zeer verrijkende weg geweest. De weg van ‘leerling -gezel -Meester’ ; een reis met antwoord op de vragen ‘wie ben je…waar kom je vandaan…en waar ga je naar toe?’ In combinatie met symboliek binnen de dans, het meditatieve karakter, de eenheid van de cirkel en de pure kracht van muziek: allemaal componenten die helend werken en mij steeds dichter in mezelf brengen.

zand-tekening